Bloom Admin
Pranešimų skaičius : 103 Age : 31 Registration date : 2008-07-06
| Temos pavadinimas: Winx priesies Trixes Sk. 07 13, 2008 4:56 pm | |
| Ha, as esu Ice arba Aise arba ( Lietuviskai jai nori) Ledoksne. Esu Triksiu komandos lydere. Mano sukis ''Susalk'' ir tai dar ne viskas- viena karta atsiteisusi so Bloom sieksiu kersto su Lordu Darkaru, nors tu ir nenori to. Zinoma, as siekiu Raudonojo Drakono galios, kad uzvladyciau visa visata. Ir be to as nieko nesigailiu ir nesitaikstau su Winx'emis kaip ir kitos Juodojo boksto raganos. As esu Darse- nors ir atrodau rami, bet siekiu visatos uzvaldymo. Ka gi, pripazinsiu, kad man patinka bikti virukai, ir kai as ju noriu as juos ir gaunu. Taip suviliojau 9 su burtais zinoma ) Rivena ir pasisaipiau is Musos. Zinoma, jis del keru nekente jos, bet kai jie jau nebeveike... Na, kai mes buvom nusiustos i visatos ''Graziaja'' psihijatrija, man visa galva prauze, kai Lordas Darkaras pas mus atejo.... Ko cia skaitai??? Gal nori, kad i tave trenktu zaibas??? Beja, neprisistaciau, nors tau tai nerupi- As storme arba Audra. Na o dar nori apie mane ka nors suzinot?? Viena diena Debesu bokste musu paprase parasyti teksto atsakyma- ''Ka darytum, kai visata prilausytu tau''? O as parasiau ''Tu greit viska suzinosi''. Ir del ko??? Jug visata bus mano kaip ir kitu triksiu is mes su niekom jos nepasidalinsim! Supratai?!?! | |
|