Winx club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Winx club

Winx Club forumas fėjoms :)

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Winx priesies Trixes

Go down 
AutoriusPranešimas
Bloom
Admin
Bloom

Pranešimų skaičius : 103
Registration date : 2008-07-06

Winx priesies Trixes Empty
RašytiTemos pavadinimas: Winx priesies Trixes   Winx priesies Trixes Icon_minitimeSk. 07 13, 2008 4:56 pm

Winx priesies Trixes Ice8mknz0
Ha, as esu Ice arba Aise arba ( Lietuviskai jai nori) Ledoksne. Esu Triksiu komandos lydere. Mano sukis ''Susalk'' ir tai dar ne viskas- viena karta atsiteisusi so Bloom sieksiu kersto su Lordu Darkaru, nors tu ir nenori to. Zinoma, as siekiu Raudonojo Drakono galios, kad uzvladyciau visa visata. Ir be to as nieko nesigailiu ir nesitaikstau su Winx'emis kaip ir kitos Juodojo boksto raganos.
Winx priesies Trixes Darse5xcac2
As esu Darse- nors ir atrodau rami, bet siekiu visatos uzvaldymo. Ka gi, pripazinsiu, kad man patinka bikti virukai, ir kai as ju noriu as juos ir gaunu. Taip suviliojau 9 su burtais zinoma ) Rivena ir pasisaipiau is Musos. Zinoma, jis del keru nekente jos, bet kai jie jau nebeveike... Na, kai mes buvom nusiustos i visatos ''Graziaja'' psihijatrija, man visa galva prauze, kai Lordas Darkaras pas mus atejo....
Winx priesies Trixes Tra0mzci5
Ko cia skaitai??? Gal nori, kad i tave trenktu zaibas??? Beja, neprisistaciau, nors tau tai nerupi- As storme arba Audra. Na o dar nori apie mane ka nors suzinot?? Viena diena Debesu bokste musu paprase parasyti teksto atsakyma- ''Ka darytum, kai visata prilausytu tau''? O as parasiau ''Tu greit viska suzinosi''. Ir del ko??? Jug visata bus mano kaip ir kitu triksiu is mes su niekom jos nepasidalinsim! Supratai?!?!
Atgal į viršų Go down
https://winx-club.lithuanianforum.com

Winx priesies Trixes
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Winx parkas
» Winx picerija
» Winx mados
» Winx soliariumas
» Winx kirpykla